Ondernemers

Uw vertrouwenspersoon in cijfers.

 

Of u nu een eenmanszaak of bv hebt geen, weinig of veel personeel, uw administratie moet worden verzorgd.
Dit kunt u zelf doen of laten doen door ons.

Voor de boekhouding maken wij gebruik van landelijke topsoftware waarmee u, indien gewenst, ook zelf  online uw administratie kunt voeren.

Wilt u 1 keer per  jaar, 1 keer per kwartaal of maandelijks een overzicht van de stand van zaken.
U mag het zeggen.

Ook voor de controle van de door u gevoerde administratie kunt u aangeven hoe vaak u dit wilt maar in ieder geval zal dit 1 keer per jaar gebeuren.

 

In alle gevallen zal er ook een jaarrekening worden opgesteld. Enerzijds voor de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting maar anderzijds vooral voor u om inzicht te geven in uw onderneming.

Informatie aanvraag
Financiƫle Administratie

Of u nu weinig of veel personeel heeft, uw salarisadministratie moet worden verzorgd.

Dit kunt u zelf doen of laten doen door ons.

Voor onze salaris administratie maken wij gebruik van software waarbij zowel u als werkgever en uw werknemers de beschikking krijgen over een online digitaal dossier.

Informatie aanvraag
Salaris Administratie

Advisering aan de Onderneming

De financiële administratie en salarisadministratie  leiden tot cijfers die zich vertalen tot tussentijdse cijfers en uiteindelijk een jaarrekening.

Wij zijn van mening dat deze cijfers altijd weer een moment zijn om vooruit te kijken en u hierover vrijblijvend te adviseren.

Advisering aan de ondernemer

Uw onderneming wordt geadviseerd maar wordt u als ondernemer ook geadviseerd.?

Bepaalde ontwikkelingen van uw onderneming betekenen ook wat voor u als ondernemer. Wij als vertrouwenspersoon adviseren u  over uw financiele toekomst als ondernemer.

Naam
E-mail
Bericht