Wie zijn uw vertrouwenspersonen?

Nestor Finance
 

Nestor Finance is opgericht in 2006 en gericht  op administratieve en fiscale dienstverlening aan ondernemers en particulieren. 

Door onze jarenlange ervaring in zowel de accountancy als in het bedrijfsleven, kunnen wij actief adviseren aan particulier en ondernemer.

Edward Halmans

Edward heeft het kantoor opgericht na 20 jaar uitgebreide ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven.

Hij heeft het vak geleerd bij een middelgroot accountantskantoor dat gericht is op het midden en klein bedrijf. Daarna heeft hij gewerkt als controller bij verschillende commerciële ondernemingen variërend van middelgroot tot internationaal beursgenoteerd.Deze achtergrond maakt hem een ervaren vertrouwenspersoon voor zowel de kleine als de grote ondernemer.

Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als interimmer zoals controller of manager bedrijfsvoering bij middelgrote bedrijven.

 

Gerrit-Jan Bakker

Gerrit-Jan is bij de oprichting in 2006 door Edward gevraagd als compagnon bij Nestor Finance.

 

Hij heeft het vak geleerd bij meerdere middelgrote accountantskantoren gericht op het midden en klein bedrijf. In deze tijd heeft hij ook regelmatig interim opdrachten als financieel manager en controller vervuld. Daarna heeft hij gewerkt als controller bij een groot commercieel familiebedrijf.

 

Deze achtergrond maakt hem een ervaren vertrouwenspersoon voor zowel de kleine als de grote ondernemer.