Ondersteuning voor ondernemers

Elke organisatie moet zijn financiele administratie verzorgen. Of je nu een grotere of juist kleine onderneming hebt, met veel of weinig tot geen personeel. Lees hier hoe wij jou en jouw organisatie kunnen helpen.

Financiele administratie

Salaris administratie

Vrijblijvend advies

Interim ondersteuning

Financiele administratie

We helpen jou graag bij de financiele adminsitratie. De boekhouding doen wij in landelijke topsoftware. Indien gewenst kan je hier ook de eigen administratie in uitvoeren. Zo kunnen we optimaal samenwerken.

Minstens één keer per jaar zullen wij de controle van de door jou gevoerde administratie uitvoeren. Daarnaast is het aan jou of je dit vaker wilt, evenals hoe vaak je een overzicht van de stand van zaken wilt ontvangen.

Afsluitend ontvang je aan het einde van het jaar een jaarrekening. Hiermee voldoe je meteen aan de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Daarnaast geeft dit een goed inzicht in de financiële gezondheid van jouw onderneming.

Salaris administratie

We helpen jou graag bij de salaris administratie. Ook hier maken we gebruik van landelijke top software. Hierdoor kunnen zowel jij als werkgever, als jouw werknemers toegang krijgen tot een online digitaal dossier. Zo heeft iedereen inzicht in zijn/haar salaris en alles wat hierbij komt kijken.

Vrijblijvend advies

Uit zowel de financiele administratie als salarisadministratie volgen (tussentijdse) cijfers en een uiteindelijke jaarrekening. Maar wat zeggen deze cijfers nou eigenlijk over de toekomst van jouw organisatie? En wat betekent dit voor jou als ondernemer? 

Wij vertalen deze cijfers graag in een vrijblijvend advies. Dit is enerzijds advies over jouw onderneming waarbij we vooruit blikken naar de toekomst. Anderzijds is dit advies voor jouw toekomst als ondernemer. 

Interim ondersteuning

Naast ondersteuning vanuit onze organisatie kunnen wij ondersteuning bieden op locatie in de vorm van interim werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld in situaties waarbij je een ervaren accounting proffesional nodig hebt om een project te begeleiden. Of versterking nodig hebt op parrtime of fulltime basis voor een langere periode. 

We bieden hulp bij bijvoorbeeld het wegwerken bij achterstanden van het boekjaar of het opschonen van administratie. Daarnaast hebben wij ervaring in het implementeren van veranderingen zoals:

  • Keuze en implementatie van nieuwe financiele software
  • Verbetering en inrichting van managementrapportage
  • Efficiente inrichting van administratieve processen